2020/11/24
Acasa | Articole | Comunicat activitati sindicale in judetul Mehedinti

Comunicat activitati sindicale in judetul Mehedinti

antet-SNAP-Mehedinti17.03.2016
Exemplar unic
Drobeta Turnu Severin

La data de 16.03.2016, o delegație a Sindicatului Național al Agenților de Poliție compusă din Președinte B.T. S.N.A.P. Mehedinți • Aldescu Mihai Adrian, Vicepreședinte B.T. S.N.A.P. Mehedinți • Mihuțoniu Ion, Secretar B.T. S.N.A.P. Mehedinți • Groza Cătălin Florin au desfășurat activități sindicale la Sectoarele Poliției de Frontieră situate pe raza județului Mehedinți, respectiv, Gîrla Mare și Porțile de Fier II, unde s-au purtat discuții cu privire la problemele cu care se confruntă polițiștii de frontieră și anume:

– Decontarea cheltuielilor de transport;
– Programul de lucru;
– Sarcinile din Fișa postului;
– Drepturi salariale;

Pe această cale Sindicatul Național al Agenților de Poliție dorește să mulțumească tuturor polițiștilor prezenți pentru receptivitatea și deschiderea de care au dat dovadă cât și celor care au aderat la organizația sindicală, asigurându-i că astfel de activități vor fi desfășurate în perioada următoare și la celelalte structuri M.A.I. demarând totodată demersurile necesare pentru rezolvarea problemelor semnalate.

UNIȚI SUNTEM PUTERNICI !