2019/02/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comisie de Dialog Social la M.A.I.

Comisie de Dialog Social la M.A.I.

Nesecret

16.05.2018

C O M U N I C A T

Comisie de Dialog Social la M.A.I.

            În data de 16.05.2018 o delegație a Sindicatului Național al Agenților de Poliție a participat la ședința Comisiei de Dialog Social organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

          În cadrul ședinței au fost dezbătute următoarele proiecte legislative:

  1. Proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne privind organizarea și desfășurarea activităților de prevenire a corupției și de educație pentru promovarea integrității în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
  2. Proiectul Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, precum și a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal.

          Referitor la primul proiect legislativ, solicitarea Sindicatului Național al Agenților de Poliție a fost aceea de a se intensifica activitățile de instruire și prevenire a faptelor de corupție în rândul polițiștilor, considerând că astfel va fi redus numărul polițiștilor corupți.

            Reprezentanți organizației noastre au pledat pentru alinierea legislației din România la standardele europene, după modelele aflate în vigoare în alte state.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

“Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top