2021/01/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | “COD ROSU” in interiorul Sigurantei Nationale

“COD ROSU” in interiorul Sigurantei Nationale

Antet-SNAP Nesecret

Nr.     12473 / 03.07.2017

 C O M U N  I C A T

“COD ROSU” în interiorul Siguranței Naționale

            Prin Siguranță Națională se înțelege starea de legalitate, de echilibru și stabilitate sociala economica și politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si a climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie.

            De ce trebuie sa moara oameni pentru a se lua masuri ce țin de Siguranță Națională? Și de ce aceste masuri durează doar pana la prima “pomana” a victimelor acestui sistem distrus, învechit și dăunător?

            Prin urmare, nu contează ca afară sunt 46 de grade Cº, nu contează ca autospecialele fabricate au trecut de mult de vârstă de “pensionare”, nu contează ca aceste autoturisme au fost și sunt întreținute de agenții din stradă, nu contează ca suntem din ce în ce mai putini, situația infracțională fiind aceeași sau chiar mai complexa decat în trecut…

            Datele ne arata clar ca parcurile auto ce aparțin M.A.I. sunt alcătuite în proporție de aproximativ 70-80% din autoturisme ce ar putea trece cu brio orice test pentru programul “RABLA”.
Doamna ministru Carmen Dan, în continuare se doresc subinspectori post-mortem??? “Capii” acestui sistem au gândit pentru zilelea acestea caniculare o dispoziție prin care se cere managerilor de subunități ca toate patrulele sa meargă cu autospeciale dotate cu aer condiționat, dar cum? Doar în zilele de canicula…Mai mare a fost surpriza când aceasta dispoziție a fost incalcata deoarece aceste autoturisme cu aer condiționat nu prea exista în parcurile auto ale M.A.I.!!!
Sindicatul Național al Agenților de Poliție cere public Doamnei ministru Carmen Dan reglementarea situației parcurilor auto ale Poliției Române și Poliției de Frontiera, pentru ca polițiștii să își desfășoare activitatea în condiții umane, fără sa își mai pună în pericol viața și integritatea, din cauza unor autoturisme uitate de vreme și care la timpul lor au fost “certate” cu service-urile auto!

            P.S. : În aceste luni de vara o invitam pe Doamna ministru la festivitatea numita “Geamuri deschise” din Politia Romana!

Biroul Executiv Central
Uniti vom fi puternici!

Scroll To Top