2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Circul din curtea I.P.J. Dolj!

Circul din curtea I.P.J. Dolj!

antet-mehedinti

Circul din curtea I.P.J. Dolj!

Dragi polițiști din județul Dolj, astăzi o să vorbim despre fățărnicia şi ipocrizia unora dintre cei ce în mod nemeritat se vor colegi ai noştri. Vorbim despre un autointitulat „cel mai mare lider sindical în viață” , un fel de „Mihai Viteazul călare pe Breazul” şi despre inspectorul şef ce ne conduce destinele, personaje ce şi-au dat mâna pentru ocolirea legii şi a normalităţii . Nu că ne-ar deranja această reconciliere istorică, ne deranjează însă ipocrizia şi încălcarea regulilor. Dar să nu ne pierdem în detalii inutile şi să vorbim în concret!

Domnul lider sindical, datorită unor deficienţe profesionale grave, a fost pus la dispoziţia IPJ, pierzând avizul de poliţie judiciară. Nimic neobişnuit până acum, însă mai mult decât ciudat este faptul că, printr-o „înţelegere” cu şeful IPJ Dolj, domnul poliţist incompetent pentru activitatea judiciară a fost mutat la SAS, pe funcţie de specialist 1, deşi nivelul său actual este de specialist 2. Vorbim deci de ofiţerul lider sindical care în urma cu numai o lună ţipa în gura mare, făurind sesizări otrăvite pe unde se poate,cum că nu sunt publicate funcțiile vacante pentru ofițeri. Vorbim de unul din puţinii poliţişti care a reușit „performanţa” să rămână fără calitatea de organ de cercetare penală pentru inactivitate. În acest context însă, liderul de sindicat „măreț apărător al legii”, nu a mai fost la fel de vocal, ba am putea spune că a tăcut mâlc când a venit vorba despre el, acceptând să fie mutat pe o funcție de specialist I deși nu îl recomanda absolut nimic. Nu a mai țipat in gura mare că nu s-a publicat funcția, iar inspectorul şef a fost lovit subit de o amnezie temporară şi nu şi-a amintit că aceiași funcție de specialist I a fost solicitată în mai multe rânduri de ofițeri din cadrul IPJ Dolj, prin raport scris!

Domnilor polițiști din Dolj, dacă vreți să promovați în carieră trebuie sa urmați modelul domnului lider! Nu munciți şi o sa fiți puși la dispoziție, apoi mutați de pe funcții de specialist II pe funcții de specialist I. Asta da promovare! Procurorii spun , scriu şi semnează că marele lider este slab pregătit iar urmarea este avansarea. Mesajul transmis de domnul inspector şef sună cam aşa „cine-i harnic şi muncește are tot ce vrea, cine-i şmecher şi chiulește are tot aşa” ! Astfel lipsa de profesionalism a devenit emblema luptătorului de la SAS, fără să mai vorbim de condiţia fizică ce s-ar impune unui poliţist de la SAS. În acest mod inspectorul şef a transformat S.A.S. Dolj, un serviciu care şi-a câștigat renumele cu multă muncă, sudoare şi sânge , într-o groapa de gunoi menajer. Aceasta mutare s-a făcut şi fără acordul şefului de serviciu așa cum spune legea (OMAI nr . 140/2016, anexa 7, secțiunea 1, art. 17, pct. 3 si 4). Dar se pare ca respectarea legii devine opționala in I.P.J. Dolj când vine vorba de cei pe care îi leagă o prietenie foarte veche, deci trebuie sa fim înțelegători. Oare Corpul de Control al MAI se poate sesiza din oficiu sau trebuie să îl sesizăm noi? Doamna ministru de interne ne-a transmis ca este interesata de problemele noastre şi la I.P.J. Dolj sunt nenumărate. Alo, aici provincia ,… așteptam Bucureștiul !

SINDICATUL POLITISTILOR DOLJ

Scroll To Top