2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | CIRC IEFTIN!
CIRC IEFTIN!

CIRC IEFTIN!

Autor- subprefectul capitalei, Buday Richárd-Tibor

Întâmplarea (sau nu), are în centru o persoană care ar fi trebuit să fie un reper de conduită și moralitate. Asta, pentru că “eroul” este subprefect al capitalei României reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Joi, 17.06.2021, seara, un bucureștean a sesizat prin SNUAU 112 la Secția 9 Poliție, furtul bicicletei din scara blocului. Tiparul clasic al unui furt și al unei intervenții a poliției.

La locul faptei sa prezentat o echipă de agenți, formată din colegi de la Secția 9. În timp ce colegii polițiști desfășurau activitatea de cercetare la fața locului, în câmpul infracțional a pătruns, cu de la sine putere, nimeni altul decât subprefectul capitalei care, vădit turmentat, a început să se comporte turbulent împiedicând polițiștii să își facă treaba, supărat fiind de faptul că nu i se raportează lui “scopul și durata vizitei polițiștilor”.

Nici măcar persoana care a solicitat sprijinul poliției nu a reușit să îl calmeze pe înaltul funcționar public, fiindcă el era prea înalt ca să nu facă ce vrea! Mai mult, preaînaltul funcționar a apelat 112 ca să se facă de râs până la capăt și ca să blocheze linia telefonică, ce pentru alții era chiar vitală!

Solicităm insistent conducerii MAI, IGPR și DGPMB, declanșarea unor verificări detaliate și aplicarea legislației privind ordinea și liniștea publică, precum și apelarea abuzivă a sistemului de Urgență 112!

Am asistat la încă un act de umilire a Polițiștilor și al instituției, chiar de către o persoană care ar trebui să apere legea și să vegheze la respectarea ei.

Răsfoind presa ultimilor ani, am constatat că același personaj, în trecut, nu s-a sfiit să facă declarații publice cu un puternic caracter șovin, afirmând că, “Toată România a fost alipită Ținutului Secuiesc”.

Nu comentăm declarații politice, dar tocmai vi l-am prezentat pe cetățeanul Buday Richárd, subrefect al capitalei României!!!

Cu stima,
Sindicatul National al Agentilor de Politie

Scroll To Top