2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Cineva nu intelege ce reprezinta Politia

Cineva nu intelege ce reprezinta Politia

Către:            GUVERNUL ROMANIEI
In atenţia:   Dlui Liviu Nicolae Dragnea, Viceprim-ministru,
Ministrul dezvoltării regionale și administrației publice

Aşteptaţi dumneavoastră mult şi bine până când poliţiştii de la ordine publică şi rutieră vor deveni sclavii primarilor !
Încetaţi să mai gândiţi astfel şi să NU vă mai pese de siguranţa cetăţenilor României.
Renunţaţi la proiectul diabolic de a trece în subordinea primarilor poliţiştii din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră.
Nu doriţi decât o neutralizare a sistemului de ordine publică din România iar prin implementarea acestui proiect veţi pune în pericol siguranţa naţională.
Poporul român nu vrea aşa ceva.
Cetăţenii acestei ţări au nevoie de o poliţie puternică, necoruptă politic, cinstită şi în slujba lor, numai a lor.
Încălcaţi jurămantul depus în momentul investirii în funcţie când, cu frică de Dumnezeu, juraţi că veţi respecta legile ţării şi că veţi depune toate eforturile ca românii să o ducă mai bine.
Privatizarea Poliţiei Române este sarcină de partid ?
În strategia de ordine publică nu se regăseşte un astfel de proiect ci, dimpotrivă, se vorbeşte de o eficientizare a muncii de poliţie prin apropierea de cetăţean, domnule Dragnea, nu de acei primari coloraţi politic şi care au uitat ce au jurat cu mâna pe tricolor.
Deja instituţiile statului sunt politizate la un nivel îngrijorător. Singurii care au scăpat sunt poliţiştii din stradă, cei din linia întai.
Soldaţii pe care dumneavoastră doriţi să-i transformaţi în slugi se vor împotrivi acestei măsuri, vor refuza să pactizeze acestui plan diabolic, ilogic, criminal am putea spune sau vor părăsi sistemul infectat politic.
Puneţi în pericol siguranţa naţională, în opinia noastră şi credem că românii cinstiţi, curaţi şi patrioţi sunt în asentimentul nostru.
Ultimii ani ne-au întărit convingerea că doriţi o poliţie slabă şi înfometată tocmai pentru a putea controla mai bine tendinţele celor care îşi respectă jurământul făcut şi care îşi fac pe deplin datoria nefiind mânjiţi politic.
A dispărut şi ultima fărâma de patriotism din principiile politice cu care vă lăudaţi că veţi guverna ţara noastră.
Vă vom face să vă răzgândiţi şi să puneţi pe primul plan interesele românilor nu cele ale unui partid aflat vremelnic la putere.
Nu vom permite să ştergeţi de pe hartă instituţia numită Poliţia Română.
Aţi stârit deja oprobiul poliţiştilor şi al întregii societăţi şi veţi intra în istorie ca fiind cel care şi-a dorit să dărîme ceea ce domnitorul Alexandru Ioan Cuza a clădit cu dragoste şi respect pentru poporul său.
Veţi întalni rezistenţa noastră, a poliţiştilor cinstiţi şi patrioţi, incoruptibili politic şi cărora le pasă de destinele acestei ţări !

Cu stimă,

Ioan Cănărău
Vicepreşedinte
Sindicatului Naţional al
Agenţilor de Poliţie din România

Scroll To Top