2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Cine se teme de interlopii din Mangalia?

Cine se teme de interlopii din Mangalia?

02.05.2018

C O M U N I C A T

– Cine se teme de interlopii din Mangalia?

          Toată țara a fost zguduită de imaginile în care, la Mangalia, un polițist a fost bătut și alergat cu topoare de o bandă de țigani interlopi. Am văzut rănile polițistului și am ascultat mărturia soției acestuia, care a fost la un pas de a fi linșată doar pentru că este soție de polițist.

          După cele întâmplate la Mangalia, se pare ca interlopii fac legea, iar „capi” ai poliției și persoane din Parchet, o respectă!

          Sâmbătă, 28 aprilie, când aproape ajunsese acasă, mașina pe care o conducea soția polițistului – lucrător al S.A.S. – a fost înconjurată de mai mulți țigani extrem de violenți, înarmați cu bâte și si topoare și intenții clare de agresiune asupra femeii.

          Disperată, soția polițistului a început să țipe până când a fost auzită de soțul său, care a ieșit în stradă și s-a trezit față în față cu țiganii care au reacționat extrem de violent, fără să-i dea posibilitatea polițistului de a se apăra în vreun fel. Țiganii l-au atacat cu bâte si topoare pe polițistul din Mangalia și i-au amenințat cu moartea pe el și pe soția sa!

          Halucinant este că tot ceea ce s-a întâmplat a fost relatat presei de către I.P.J. Constanța ca fiind un conflict spontan în trafic!

          Deși atacul țiganilor asupra polițistului întrunește toate elementele ULTRAJULUI, acesta a fost înregistrat de către Poliția Municipiului Mangalia ca eveniment de tulburare a liniștii publice și loviri, iar Parchetul a găsit „normal” ca agresorii să fie lăsați liberi! În această speță procurorul nu a vrut să încadreze faptele ca fiind ultraj!

          Căror interese se subordonează conducerea poliției din Mangalia, aceeași conducere care i-a sugerat soției polițistului că „ar fi mai bine să NU depună plângere împotriva agresorilor”?!

          Avem de-a face cu o serie de abuzuri care îl pun pe polițist în poziția de victimă, atât a clanurilor interlope, cât și a reprezentanților instituției care ar trebui să-i ofere protecție atât lui, cât și familiei sale devenită ținta agresorilor lăsați liberi!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top