2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Cine il protejeaza pe chestorul din Teleorman?

Cine il protejeaza pe chestorul din Teleorman?

30.01.2018

C O M U N I C A T

Cine îl protejează pe chestorul din Teleorman?

          Doamna ministru, “Reformarea Poliției” nu înseamnă rotirea cadrelor întru-un cerc vicios, iar pata de rușine pe care pedofilul cu uniformă de polițist – șofer de șefi a aruncat-o pe obrazul Poliției Române, nu i-a scos din sistem pe adevărații vinovați. Tragem un semnal de alarmă, pentru că: așa nu se mai poate!

          Funcțiile cheie cu care ar trebui să înceapă Reforma pe care o invocați de multă vreme, rămân doar sinecuri pentru oameni ca Voicu Marius Mihai, chestorul născut în Teleorman să fie mare șef!

          Odată cu anchetarea lui Eugen Stan, când o țară întreagă striga tragerea la răspundere a vinovaților, “capetele căzute” n-au fost în niciun caz cele direct responsabile de acoperirea faptelor pedofilului, doar simbolistic au oferit societății un “rezultat”.

          Momentul în care a fost descoperit pedofilul polițist-șofer de șefi, a fost deschisă ”Cutia Pandorei” din care au ieșit informații halucinante, o tentativa de viol din 2015, al cărei autor a fost șoferul protejat de șefi! Au existat câteva demisii de onoare, în timp ce  personajele cheie n-au simțit să facă niciun pas în spate, se relaxează în timpul unor cercetări interne, căci probabil știu că va fi bine.

          Bogdan Despescu, fostul șef al IGPR a fost tras la răspundere, atât timp cât acesta a spus clar că speța “tentativei de viol” a fost gestionată de către chestorul Marius Voicu și acesta l-a asigurat că situația este sub control!

          Chestorul Voicu din Teleorman – marele împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române e bine-merci!

          La fel de iresponsabil s-a arătat și comisarul șef Cozma Giani, acesta fiind în 2015 șeful Sectorului 5 Poliție, pe raza căruia s-a petrecut tentativa de viol a lui Eugen Stan. Nimic nu s-a întâmplat de atunci, Cozma a rămas tot șef, dar al Sectorului 2 Poliție.

          Trebuiesc zguduite din temelii sinecurele girate de caracatița formată de-a lungul anilor, cartelul șefilor desființat, funcțiile de conducere să fie ocupate prin concurs de oameni competenți, iar “Împuternicirea” să devină o excepție!

          Altfel, nu mai avem nicio șansă!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici!

Scroll To Top