2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Ceremonia de absolvire la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”
Ceremonia de absolvire la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”

Ceremonia de absolvire la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”

Nesecret,
15.07.2021

INFORMARE
Ceremonia de absolvire la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”

In data de 15.07.2021 a avut loc ceremonia de absolvire a promotiei 2021 si avansarea la gradul de subinspector a promotiei de ofiteri de la Academia de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza”.

Comparativ cu alti ani, aceasta este o promotie cu un numar redus de absolventi care pasesc in cariera de politisti cu asteptari mari, asa cum si societatea civila in slujba careia vor lucra, are asteptari din partea lor.

Din pacate, traim vremuri in care lucrurile nu sunt chiar la locul lor, nici din punct de vedere social, politic sau economic, aspecte care cu siguranta le vor ingreuna sarcinile profesionale pe care le vor avea tinerii ofiteri de politie.

Tot astazi, cu ocazia ceremoniei a avut loc si o slujba religioasa de sfintire a locului in care va fi ridicata o noua biserica, lacas care va putea fi de folos atat pentru elevii din cadrul Academiei, cat si pentru cetatenii din proximitatea unitatii de invatamant a Ministerului de Interne.

La acest eveniment a participat si actualul ministru al Afacerilor de Interne, domnul Lucian Nicolae BODE, care a manifestat  un comportament deschis, tinand sa fie alaturi de viitorii politisti.

In incheiere, le uram succes absolventilor promotiei 2021 in activitatea profesionala!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top