2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Ce sta in spatele “Scandalului sexual” de la Arestul Central?

Ce sta in spatele “Scandalului sexual” de la Arestul Central?

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12961 / 22.11.2017

C O M U N I C A T

Ce stă în spatele “Scandalului sexual” de la Arestul Central?

            Toată presa din România a titrat cu majuscule despre “Scandalul sexual” de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă (Arestul Central al Capitalei). În centrul atacurilor furibunde se află un ofițer, membru al Sindicatului Național al Agenților de Poliție. Se sugerează, ori mai rău, se afirmă cu titlu de certitudine, că ofițerul ar fi întreținut relații intime cu o condamnată aflată în custodia Arestului Central.

            Declarăm ferm că un membru S.N.A.P. nu ar avea niciodată o astfel de conduită!

            Vă comunicăm faptul că, din păcate, diverse persoane certate cu munca, din proximitatea polițistului acuzat pe nedrept, au aruncat în spațiul public, prin diferite surse, informații cu scopul de a îl denigra pe colegul nostru și a-l târî în centrifuga cercetărilor. Aceste persoane, animate doar de dorința de a-l distruge pe ofițer, nu au ținut cont nicio secundă de gravele prejudicii pe care le vor aduce polițistului și implicit Poliției Române, prin scandalul declanșat.

            Ofițerul de la C.R.A.P. pe care mass-media îl linșează este tatăl unei fetițe de zece ani, care probabil îl va întreba dacă este adevărat sau nu, ceea ce se vehiculează.

            Vă comunicăm tuturor dar, mai ales fetiței pentru care tatăl este eroul ei, că nimic din speculațiile care au fost lansate nu este adevărat! În cadrul Arestului Central funcționează un sistem complex de supraveghere, peste 100 de camere de luat vederi, un fel de Big Brother. Din orice perspectivă am privi lucrurile, așa ceva ar fi imposibil să se petreacă fără să fie descoperit imediat. Mai mult decât atât, trebuie să fim drepți, să facem cunoscut opiniei publice că la Arestul Central lucrurile nu se mai desfășoară ca în urmă cu 7-8 ani. Credem că cineva, foarte posibil din pătura politică, mai mult decât un scandal, așteaptă efectele acestuia, și anume schimbarea conducerii Arestului Central. În această perioadă, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă este în desfășurare o anchetă pe care nu ne dorim să o influențăm, dar nu putem să nu întrebăm: pe lângă imaginea ofițerului, rămasă pătată, deținutei nu i-a fost încălcată demnitatea fiind supusă la tot felul de examene medicale umilitoare?

            Noi credem că astfel de informații denigratoare, ca cele despre Arestul Central, sunt rostogolite în spațiul public cu scopuri și ținte precise, încât să conducă la decredibilizarea Poliției Române!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top