2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | ”Capraria” si exploatarea agentilor de politie pe plantiile IPJ-urilor!

”Capraria” si exploatarea agentilor de politie pe plantiile IPJ-urilor!

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11748 / 20.12.2016

COMUNICAT

“Capraria” si exploatarea agentilor de politie pe plantiile IPJ-urilor!

In data de 19.12.2016, o delegatie a Sindicatului National al Agentilor de Politie formata din Vicepresedinte Tiulescu Remus si Delegat sindical Misa Catalin, a fost prezenta la Inspectoratul Judetean de Politie Valcea pentru a asista la desfasurarea cercetarii disciplinare a unui agent de politie, membru S.N.A.P. acesta fiind cercetat pe motiv ca a lipsit nemotivat de la serviciu, dar in acelasi timp fiind in timpul sau liber, aferent refacerii capacitatii de munca, fapt reglementat prin legile si dispozitiile in vigoare.

Dar cum “Boierul” plantatiei numita IPJ, da cu “biciul” si ca prin magie apar cercetarile disciplinare ale supusilor, LEGEA fiind doar un factor de orientare sau chiar inexistent, a fost pornita cercetarea prealabila asupra agentului in cauza.

Delegatia S.N.A.P. a adus la cunostinta Comisiei de disciplina prevederile legale in acest sens, iar dupa “lungi” analize si dupa citirea si probabil uimirea membrilor comisiei, s-a dispus bineinteles, clasarea cercetarii disciplinare.

Cu ajutorul dumneavoastra vom spune STOP abuzurilor din Politia Romana pentru ca doar UNITI VOM FI PUTERNICI!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Scroll To Top