2020/06/04
Ultima ora:
Acasa | Articole | C.N.P.-reteta afacerii de succes a unui S.R.L.

C.N.P.-reteta afacerii de succes a unui S.R.L.

05.09.2019

C O M U N I C A T

C.N.P.- rețeta afacerii de succes a unui S.R.L. condus de șmecheri

ÎN TEORIE, C.N.P.( Corpul Naţional al Poliţiştilor) este organizația profesională care, conform statutului, “îşi exercită atribuţiile în scopul promovării intereselor profesionale, sociale, culturale şi sportive ale membrilor săi, prevăzute de legislaţia în domeniu, precum şi al apărării drepturilor legitime ale acestora, în cadrul M.A.I”.

Nemaivorbind că, încă de la înființarea organizației nu s-a respectat legea nepăstrându-se proporționalitatea numărului de membrii agenți cu numărul agenților din conducere (birouri teritoriale și BExC), C.N.P. se dezvoltă ca un SRL, în folosul unor șmecheri.

Biroul Executiv Central este format din 2-3 chestori și restul ofițeri, în timp ce agenții care dețin majoritatea numerică n-au o reprezentativitate așa cum e legal. 

Ca un business profitabil, aducător de mulți bani și foloase pentru niște profitori înșurubați în conducere, C.N.P., “sindicat” al angajatorului, se dezvoltă pe principii de piață, așa cum vedem la marii afaceriști! Și au început cu eliminarea “concurenței”, încercând acreditarea ideii că, un polițist nu poate face parte din mai multe sindicate. Asta pentru că ei n-au auzit ori sfidează cu tupeu Convenția Drepturilor Omului care a stabilit că un lucrător poate fi membru în câte sindicate dorește.

Astfel, ca un “SRL” cu un plan de afaceri, unde puteau să găsească o plajă mai bună de dezvoltare și creșterea cifrei de afaceri dacă nu la pepiniera de polițiști?! Așa că, prin sprijinul flagrant al directorului Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr de la Câmpina, „cenepeul” s-a pus pe treabă, pentru că scopul nobil (mulți bani pentru șmecheri) scuză mijloacele. Și șmecheria merge din plin, numărul „clienților” a crescut considerabil, după ce în 2017, împreună cu premierul de-atunci, SNAP și-a asumat reducerea timpului de școlarizare a agenților.

Totodată, cu complicități dubioase în conducerea MAI, acum vreo doi ani de zile, fără consultarea sindicatelor, CNP a dobândit niște ore alocate în școala de la Câmpina unde, ai lor, predau… nimic, sau cum să obții un grad mai repede după principiul poți deveni și chestor, chiar dacă ești bâtă.

Ca să-și asigure sume uriașe pe termen lung, chiar în această perioadă, CNP-ul le-a înmânat elevilor, (CHIAR DACĂ NU AU ABSOLVIT ȘI NU SUNT POLIȚIȘTI!), legitimații de membru. I-au pus pe elevi să semneze adeziuni la sindicatul angajatorului și CNP, cu toate datele personale, urmând ca, la absolvire, conducerea școlii să le dea fișa unde au fost repartizați, iar afaceriștii cu emblemă de sindicat s-o completeze și să încaseze cotizația. 

Apartenența la un sindicat este O ALEGERE PERSONALĂ, dar, oare ce elev ar avea curaj să spună nu în fața comandantului școlii?

Tot ce se întâmplă pute a hoție, n-are nicio legătură cu democrația ori cu legile europene, iar serviciile de protecție, dacă n-au nicio implicare în afacerea CNP, ar fi trebuit de mult timp să răstoarne situația. 

Concluzia: afacerea merge ca pe roate. Însă, mai presus de toate, un lucru-i cert: Mandatul de conducere al șefului are un rol important în conducerea Poliției Române.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top