2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Bulversare în rândul polițiștilor din IPJ Călărași

Bulversare în rândul polițiștilor din IPJ Călărași

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12763  / 29.09.2017

 COMUNICAT

Bulversare în rândul polițiștilor din IPJ Călărași

În data de 28.09.2017, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași a avut loc o ședință privind schimbarea programului de lucru al polițiștilor din structura de Ordine Publică.

Agenții de poliție din această structură lucrează în ture de 12/24, 12/48 de mai mulți ani și sunt multumiți, atât ei cât și familiile lor, de acest program.

În municipiul Oltenița, starea infracționalități a scăzut, dar dacă managerii vor să aducă planul de amenzi înapoi, atunci în doua luni de zile, toți cetățenii municipiului ar trebui să primească amenzi pentru a mulțumi managerii Poliției Române și ai I.P.J. Călărași.

Din discuțiile purtate cu reprezentanții din conducerea I.P.J. Călărași a reieșit faptul că nu doresc o comunicare cu organizația noastră, deoarece decizia luată nu poate fi schimbată.

În acest context, începând cu data de 05.10.2017 Sindicatul Național al Agenților de Poliție va picheta sediul I.G.P.R. între orele 11:00-13:00, până la clarificarea situației.

Programul de lucru de 12/24, 12/48, în viziunea organizației noastre, este un program foarte bun pentru polițiști și cetățeni, în schimb, nu este bun pentru managerii slabi din Poliția Română, care nu își pot plăti angajații pentru timpul lucrat suplimentar și nici nu mai au cu ce să-i șantajeze.

Ordinul cu privire la programul de lucru de 12/24, 12/48 a stat și înca mai stă la specialiști din M.A.I. de vreo 3-4 ani, deoarece ”dinastia” Tobă nu a binevoit să-l semneze.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

UNITI VOM FI PUTERNICI!

Scroll To Top