2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Birocratia loveste din nou

Birocratia loveste din nou

C O M U N I C A T

Birocrația lovește din nou

​Birocrația existentă în Poliția Română se pare că s-a extins și la alte instituții ale statului și acum, ca un efect de bumerang, se întoarce împotriva polițiștilor, provocând ,,daune” în buzunarul lor.

Din păcate acest fenomen îl întâlnim la tot mai multe categorii de angajați, indiferent de statutul lor, fapt ce ar trebui să ne dea de gândit întregii societăți.

De această dată este vorba despre voucherele de vacanță, de care polițiștii beneficiază și care trebuie folosite exclusiv în perioada concediului de odihnă pentru că altfel, banii respectivi vor fi impozitați conform codului fiscal.

Mai clar, dacă polițistul dorește să folosească suma respectivă la un sfârșit de săptămână sau cu ocazia unor libere cumulate, suma respectivă, care și așa este infimă, se mai micșorează puțin, în urma impozitării.​

Toate acestea se întâmplă datorită birocrației, a legislațieiproaste, concepută și aplicată de oameni care sunt la fel ca șilegea respectivă.

Considerăm că ar fi foarte simplu, ca angajații care beneficiază de acest drept, să primească un card cu sumaalocată sau tichete valorice, pe care să le poată folosi însistemul national de turism, atunci când doresc, în timpul lorliber.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top