2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Bilant la Politia Municipiului Giurgiu

Bilant la Politia Municipiului Giurgiu

31.01.2018

C O M U N I C A T

Bilanț la Poliția Municipiului Giurgiu

         Conducerea Biroului Teritorial Giurgiu al Sindicatului Național al Agenților de Poliție a participat în data de 29 ianuarie a.c. la ședința de bilanț a Poliției Municipale. La această ședință de analiză a activității, a fost prezentă și conducerea IPJ Giurgiu care, cu această ocazie, a luat act și de problemele cu care se confruntă lucrătorii operativi.

          În rândul polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul BIROULUI DE ORDINE PUBLICĂ PENTRU MEDIUL URBAN și a BIROULUI DE INVESTIGAȚII CRIMINALE, cea mai mare importanță o suscită neacordarea de la 1 ianuarie a sporului de 40%, reprezentând plata orelor din Serviciul de Permanență.

          Problema neacordării acestui spor nu s-a aflat pe ordinea de zi, fiind discutată la “și altele”. Deși conducerea BT S.N.A.P. a solicitat acordarea SPORULUI DE PERMANENȚĂ, prin susținere cu argumente legitime oferite chiar de catre lucrătorii membri SNAP, nu s-a ajuns la nicio înțelegere!

          Conducerile Poliției Municipiului și a I.P.J. Giurgiu au susținut că au în atenție și fac eforturi, alături de I.G.P.R., pentru soluționarea în limitele legale a diferendelor apărute.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top