2019/06/16
Ultima ora:
Acasa | Articole | Așteptam un punct de vedere cu privire la aceste aspecte

Așteptam un punct de vedere cu privire la aceste aspecte

Nesecret
Nr. 13807 / 24.08.2018

Către INSPECTORATUL GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE
În atenția Domnului Comisar șef de poliție Florian DRAGNEA, Adjunct al inspectorului general al Poliției Române

Stimate domn,
Ori ne credeți proști ori vă credeți cu ”prea multă experiență” și parcă nu vreți să înțelegeți nimic.

De aproximativ 2 ani vă tot solicităm să faceți o evaluare la secțiile de Poliție rurală, acolo unde vă țineți pilele pe bani mulți, iar șefii de post și lucrătorii de poliție stau cu fișetele pline de dosare în vreme ce voi tot evaluați, dar de 2 ani nu comunicați nicio concluzie/rezultat.

Nu vreți să înțelegeți că fostul inspector general T.P., zis ”împăratul”, a avut alte interese și prostea politicienii cu această struțo-cămilă ca să păstreze funcțiile de șef de secție Poliție rurală având interese diferite de cele general polițienești.

Mai mult decât atât, v-am solicitat să încercăm să implementăm la I.P.J. Timiș un proiect pilot pentru cei care lucrează la Compartimetul Pază Bunuri, dar parcă am dat cu tămâie pe drac.

Sunteți închiși la nou poate pentru că vă merge bine în birourile luxoase, nu ca agenților de poliție care stau câte 12 ore la serviciu și, când se apropie finalul celor 60 de zile, șefii pe care voi îi instruiți nu le plătesc orele suplimentare, ci le dau liber după bunul lor plac.

Poliția Română are o mulțime de șefi împuterniciți, printre ei clienți politici care doar execută ordine și pe care nu îi votează nimeni șefi până când aceștia nu ”jură” în fața politicului că vor face parte din ”cooperativa veche și frumoasă”.

Mai mult decât atât, comanda nouă și fără experiență a Ordinii publice găsește soluții nătângi, iar aici vă dăm doar un exemplu: ați descoperit itinerariul patrulării pe care noi l-am scos de mulți ani și l-ați introdus acum ca să puteți controla agenții de poliție și să puteți
justifica banii pe care îi încasați pentru orele suplimentare.

Stimate domn, vă solicităm în mod public să ne răspundeți, tot în mod public, cu privire la aceste aspecte, iar dacă nu sunteți în stare să faceți ca lucrurile să intre în normalitate… mai bine plecați.

P.S.: De salarizarea polițiștilor nu v-am spus nimic pentru că este sarcina noastră ca salariile acestora să fie aduse la un nivel rezonabil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
___________________________________________________________________________________________
Biroul Executiv Central S.N.A.P.
Centrul Cultural M.A.I. Str. Mihai Voda, nr. 17, cam. 201, et. 2, Sector 5, Bucuresti
Tel: 021.3037080 Int.: 30512/30513 Tel. / fax: 021.3100414
e-mail presedinte@snapromania.ro, www.snapromania.ro

Scroll To Top