2021/01/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | APEL UMANITAR – Exista o speranta! Ajutati-l pe Bogdan

APEL UMANITAR – Exista o speranta! Ajutati-l pe Bogdan

Antet-SNAP

APEL UMANITAR
Exista o speranta! Ajutati-l pe Bogdan

Turculet Gigel este politist de frontiera la ITPF Iasi si isi desfasoara activitatea in cadrul SPF Falciu, casatorit cu Adina Turculet, incepand cu data de 01.04.2014 trece peste o grea suferinta din viata lui si a familiei. La aceasta data s-a nascut primul lui copil Bogdan Turculet.

N-a fost o pãcãlealã, ci o minune pentru pãrintii lui, Gigel si Adina Turculet. În câteva ore de la nastere însã, medicii bârlãdeni au descoperit cã Bogdan se nãscuse cu grave probleme de sãnãtate. Avea trezie esofagianã tip III, mai precis esofagul lui nu se dezvoltase normal si de aceea nu se putea alimenta. Sansele lui de viatã erau minime, de aceea pãrintii au hotãrât sã îl boteze la doar douã zile de la nastere, chiar în spitalul din Bârlad. Esofagul lui nu ajungea pânã la stomãcel si durerile erau crunte. În speranta cã îl vor face bine, medicii bârlãdeni au apelat la specialistii de la Maternitatea Cuza Vodã din Iasi, care au venit la Bârlad, au vãzut gravitatea bolii copilului si l-au transferat la Spitalul de Pediatrie “Sf. Maria” din Iasi. Aici, specialistii în chirurgie pediatricã au intervenit chirurgical, însã farã succes. Durerile lui Bogdan erau atroce, abia dacã putea sã suporte laptele care venea prin sonda nasogastricã. Durerile îl tineau treaz non-stop. Primele patru luni de viatã si le-a petrecut asa. Viata pãrintilor este, de la nasterea lui Bogdan, un adevãrat maraton al rezistentei, pentru cã durerile groaznice prin care trece copilul lor le scurteazã si lor viata.

Cu eforturi extraordinare, pãrintii lui, pe cont propriu, au reusit sã gãseascã un medic, la o clinicã din Köln (Germania), care este dispus sã îl opereze pe Bogdan si i-a programat pe data de 15 septembrie la un consult si apoi la operatie. Costurile operatiei sunt de minimum 20 000 de Euro, suma exactã le va fi comunicatã dupã 1 septembrie. Nu este o sumã fabulos de mare, dar ei sunt într-o cursã contra-cronometru, iar mecanismele prin care eventualele ajutoare financiare, de la fundatiile la care au apelat, ar putea ajunge în timp util la ei sunt lungi si anevoioase. Nu au de nicãieri promisiuni. Ne au doar pe noi, cei care îi putem cu adevãrat ajuta. “Vã rugãm la rândul nostru, în numele lor si al zâmbetului lui Bogdan, sã facem ceva ca sã-l vedem crescând mare.”, spun disperati pãrintii lui Bogdan. Minunea lor are o sansã la viatã, are sansa la copilãrie numai dacã si noi i-o dãm.

Conturile lor directe sunt:

RO06RZBR0000060016904281: cod SWIFT RZBRROBU, pentru Euro

RO36RZBR0000060016727104, pentru Ron.

Ambele conturi sunt pe numele mamei, Turculet Adina, deschise la Raiffeisen Bank.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top