2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Alegeri la I.P.J. ILFOV

Alegeri la I.P.J. ILFOV

 Nesecret

23.02.2018  

COMUNICAT

Alegeri la I.P.J. ILFOV

 

          În data de 22.02.2018, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, în vederea constituirii biroului teritorial din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov.

          Din partea Biroului Executiv Central al Sindicatului National al Agentilor de Politie au fost prezenţi la acest eveniment: Iulian SURUGIU – președinte SNAP, Marin MATEI – vicepreședinte SNAP și Constantin BĂLAȘA – membru Birou Executiv Central.

          În urma desfasurarii procedurii de votare și a validării rezultatelor, s-a constatat că au fost aleşi următorii:

          –    Preşedinte:  ȘERBĂNESCU Cristian

          –    Vicepreşedinte: NECULA Andrei Mihai

          –    Vicepresedinte: MARCHIDAN Cătălin George

          –    Secretar: STAN Radu Mirel

          –   Delegat sindical: DINESCU Costinel

          La finalul întălnirii au fost dezbătute împreună cu reprezentanții Biroului Executiv Central problemele cu care se confruntă polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

          Principala problemă și cea mai strigentă se referă la faptul că polițiștii care își desfășoară activitatea la serviciul rutier nu mai beneficiază de avizul de polițist judiciar. În activitatea pe care o desfășoară, aceștia întâlnesc situații când sunt nevoiți să întocmească dosare penale la regimul circulație, dar nu pot întrucât nu au primit avizul de polițist judiciar.          În acest caz sunt nevoiți să țină la fața locului câte un martor chiar și o oră până ajunge la fața locului un ofițer care deține avizul de polițist judiciar pentru întocmirea dosarului penal.

          Biroul Executiv Central felicită noua conducere a Biroului Teritorial și îi asigură pe aceștia de tot sprijinul necesar pentru găsirea soluțiilor la problemele discutate si rezolvarea acestora cât mai urgent posibil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top