2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Alegeri la Biroul Teritorial Vaslui Frontiera
Alegeri la Biroul Teritorial Vaslui Frontiera

Alegeri la Biroul Teritorial Vaslui Frontiera

Nesecret

din  20.04.2018

COMUNICAT

Alegeri la Biroul Teritorial Vaslui Frontieră

Membrii Sindicatului Național al Agenților de Poliție din cadrul Biroului Teritorial Vaslui-Frontieră, s-au întâlnit în data de 19 aprilie 2018, la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși.

Alături de colegii noștri au participat la acest eveniment, Iulian Surugiu – președintele organizației, Voicu Vasile – membru în Biroul Executiv Central,  Crăciun Corneliu – președintele Biroului Teritorial Vrancea, Stăncescu Sabin –  președintele Biroului Teritorial Vaslui și Sîrghie Romeo-Mihai – vicepreședintele Biroului Teritorial Vaslui.

Principalul motiv a fost acela de a organiza alegeri pentru funcțiile de conducere de la nivelul acestei structuri teritoriale, în conformitate cu prevederile statutare, ca urmare a expirării mandatelor de patru ani.

În cadrul ședinței, membrii de sindicat și-au ales noii lideri astfel: Baba Ovidiu-Iulian-președinte, Huzum Amalia-Alina-Geanina și Biru Dănuț-Emanuel- vicepreședinți, Horeic Adrian-secretar, Filip Daniel, Belecciu Florin-Remus și Buzdugan Ionuț-delegați sindicali.

Invitații prezenți au discutat despre problemele pe care le au cei care activează la Poliția de Frontieră Vaslui, modul în care acestea pot fi rezolvate, totodată împărtășindu-le din experiența lor în activitatea sindicală.

Cu speranța că cei aleși vor reuși să obțină rezultate cât mai bune în folosul oamenilor pe care îi reprezintă, le dorim succes și le garantăm tot sprijinul nostru.

Biroul Executiv Central

 

 

Scroll To Top