2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Alegeri la Biroul Teritorial Bihor

Alegeri la Biroul Teritorial Bihor

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12977 / 29.11.2017

COMUNICAT

Alegeri la Biroul Teritorial Bihor

            În data de 28.11.2017, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, în vederea alegerii membrilor din structura de conducere a acestui birou teritorial.

          Din partea Biroului Executiv Central al Sindicatului National al Agentilor de Politie au fost prezenţi la acest eveniment: SURUGIU Iulian – presedinte S.N.A.P. si VOICU Vasile – membru B.Ex.C.

         În urma desfasurarii procedurii de votare și a validării rezultatelor, s-a constatat că au fost aleşi următorii :

          –    Preşedinte:  BALINT Valentin-Cosmin

          –    Vicepreşedinte: GUDIU Ioan

          –    Vicepresedinte: COCHINESCU-CALOTĂ Marian

          –    Secretar: BOJĂ Gheorghe

          –   Delegați sindicali: CAPOTĂ-Giani Adrian, DUME-Tiberiu Călin, LOZOC Teodor, POPA-Hadrian Paul și ȘUTA-Remus Constantin.

           La finalul întâlnirii au fost dezbătute împreună cu reprezentanții Biroului Executiv Central și conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Bihor – inspectorul șef,  principalele probleme ale polițiștilor din cadrul acestei unități.

          Biroul Executiv Central felicită noua conducere a Biroului Teritorial și îi asigură pe aceștia de tot sprijinul necesar pentru găsirea soluțiilor la problemele discutate si rezolvarea acestora cat mai urgent posibil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici!”

 

 

Scroll To Top