2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Agent de Politie ultragiuat! Institutia Politistului primeste un genunchi sub centura de la MAI si clasa politica! Ministrul Carmen Dan tace!

Agent de Politie ultragiuat! Institutia Politistului primeste un genunchi sub centura de la MAI si clasa politica! Ministrul Carmen Dan tace!

Antet-SNAPNesecre

12.06.2016

C O M U N I C A T

Agent de Poliție ultragiat! Instituția Polițistului primește un genunchi sub centură de la MAI și clasa politică! Ministrul Carmen Dan tace!

 

Se pare că doamna ministru Carmen Dan fie nu se mai uită la televizor, fie nimeni nu-i mai spune ce se întâmplă pe rețelele de socializare, unde ultrajul comis de fostul parlamentar Cristian Boureanu asupra unui Agent al Poliției Rutiere a surclasat discursul lui Trump la vizita președintelui Klaus Iohannis.

Asta, în timpul în care conducerea Poliției Capitalei, asemenea conducereii IGPR mustesc într-o nepăsare sfidătoare, lăsând loc multor speculații menite să târască Agentul de Poliție, omul din slujba legii, printr-o nouă serie de umilințe.

Doamna ministru, priviți la postul de televiziune unde vă place să vă exprimați, cum colegul nostru care în acest moment are vătămări corporale și psihice, este linșat pentru că a vorbit la per tu cu infractorul?! Nu v-am văzut, nu v-am auzit!

De ce lăsați ONG-urile să înterpreteze Legea Polițistului?

De ce tac autoritățile? Poate fiindcă-i vorba despre un Agent și nu un Ofițer, sau în cazul unui fost demnitar „batista pe țambal” este opțiunea practică în protejarea infractorului, fost făcător de legi?

Ovidiu Andrei, agentul principal de la Brigada Rutieră pe care Boureanu l-a ultragiat este dovada vie că polițistul din stradă nu se poate apăra așa cum ar trebui și nu-și poate îndeplini misiunea până la capăt, din LIPSĂ DE PROCEDURĂ!

Da, doamna ministru, știți că nu există o procedură pentru scoaterea unui infractor dintr-o mașină dacă acesta a blocat portierele?

Doamna ministru, noi am avut un coleg, îi spuneam “Dulăul”, a murit, a fost omorât de un bogat. Și ca el mai mulți… cu toate astea, încă ducem lipsă de proceduri. Așa cum politicienii cad de cele mai multe ori „în picioare”, AGENȚII DE POLIȚIE sunt umiliți iar autoritatea lor a ajuns să fie îngropată acolo de unde ar mai putea-o scoate doar un Statut al Polițistului după model american și niște legi care  sa-l protejeze pe cel ce le apără de atacurile venite, inclusiv din rândul ofițerilor. Doamna ministru, suntem prea prost plătiți încât să mai încasăm bătăi și umilințe de la infractori.

Agentul Principal Andrei Ovidiu care a fost atacat de un politician cu antecedente față de uniformă, este un polițist brav, mediatizat după faptele care i-au arătat curajul, cinstea și sensibilitatea umană, ori MAI pe care îl slujește, tocmai l-a trădat, doamna ministru Carmen Dan!

Genunchiul sub centură pe care polițistul l-a încasat de la un „VIP”, zugrăvește perfect simbolistica genunchiului sub centură pe care sistemul îl aplică Instituției Polițistului.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție este alături de Agentul Principal Andrei Ovidiu și cerem de urgență un punct de vedere public în apărarea colegului nostru din partea ministrului MAI, conducerii IGPR și  DGPMB!

Biroul Executiv Central

„Uniți vom fi puternici!”

 

Scroll To Top