2021/02/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Adunarea generala a membrilor SNAP – Politia de Frontiera Galati

Adunarea generala a membrilor SNAP – Politia de Frontiera Galati

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10869 / 23.03.2016

COMUNICAT

În data de 22.03.2016 ora 10.00, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, din cadrul Biroului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.
La aceasta activitate au fost prezenti din partea conducerii Sindicatului National al Agentilor de Politie presedintele Iulian Surugiu, vicepresedinte Adrian Diugu si presedintele B.T. IPJ Galati Daniel Pricop.

Principalul motiv al convocarii membrilor l-a constituit organizarea alegerilor pentru stabilirea conducerii acestui birou teritorial al Politiei de Frontiera Galati functia de presedinte ramasa vacanta in urma retragerii domnului Popa Toader din aceasta functie, precum si prezentarea principalelor probleme pe care le intampina politistii de frontiera.
Dupa desfasurarea procedurii de votare a fost ales preşedinte al Biroului Teritorial Politia de Frontiera Galati domnul CRISAN NECULAI.

La finalul intalnirii au fost dezbatute impreuna cu reprezentantii Biroului Executiv Central, problemele Politistilor de Frontiera referitoare la respectarea prevederilor Acordului incheiat intre organizatiile sindicale, Ministerul Afacerilor Interne si Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romana, programul de lucru, orele suplimentare, lipsa combustibiului, decontarea cheltuielilor de transport, decontarea cheltuielilor cu chiria.

Cu această ocazie ii urăm succes noului presedinte al Biroului Teritorial Politia de Frontiera Galati si îl asigurăm pe el cat si toata echipa de conducere a B.T. de tot sprijinul B.Ex.C. al S.N.A.P.

Pe timpul deplasarii catre municipiul Bucuresti delgatia noastra a mai avut intalniri cu presedintele Biroului Teritorial al IPJ Braila, domnul Done Stefan si in judetul Ialomita cu presedintele si secretarul Biroului Teritorial al IPJ Ialomita, domnul Spircu Nicolae si Ciupitu Cristian.

Biroul Executiv Central
“Uniti vom fi puternici”

Scroll To Top