2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Adrese catre MAI, IGPR si IGPF cu privire la conducerea SNAP

Adrese catre MAI, IGPR si IGPF cu privire la conducerea SNAP

Vă informăm că Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie se află în litigiu cu numitul Diugu Adrian-Ioan, care a ocupat funcţia de preşedinte în perioada 2016-2017, data la care acesta a demisionat şi nu a mai fost ales în nicio funcţie în cadrul organizaţiei. Plângrea penală împotriva sa, adresată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, înregistrată sub nr. 188/P/2021, a fost trimisă către I.G.P.R. Direcţia Control Intern pentru cercetări.

Conducerea sindicatului a fost şi este asigurată de către Biroul Executiv Central aşa cum prevede art. 56 şi 57 din statutul SNAP, iar Diugu Adrian-Ioan nu mai face parte din organizaţie şi nu a mai desfăşurat niciun fel de activităţi la acest sindicat, fiind preşedinte la altă organizaţie sindicală (SNPF).

Susnumitul nu reprezintă sub nicio formă Sindicatul Naţional al (Agenţilor de Poliţie, acesta a acţionat în nume propriu fără consultarea sau acordul membrilor din B.Ex.C., fiind direct responsabil pentru consecinţele acţiunilor sale.

Totodată vă comunicăm că în luna noiembrie 2020, în cadrul şedinţei Congresului Naţional Ordinar, a fost stabilită noua componenţă a conducerii, documentele de validare fiind depuse la Instanţa de Judecată, pentru efectuarea menţiunilor corespunzătoare în registrul special al organizaţiilor sindicale.

Scroll To Top