2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Adresa SNAP catre MAI solicitare intalnire cu noul ministru Lucian-Nicolae Bode

Adresa SNAP catre MAI solicitare intalnire cu noul ministru Lucian-Nicolae Bode

Nesecret,
14690 din  28.12.2020   

Către           –  Ministerul Afacerilor Interne
În atenția      –  domnului   Lucian-Nicolae BODE – ministru

Domnule ministru,

Vă felicităm pentru numirea în funcție, înțelegem postura în care vă aflați ca nou ministru, dar considerăm ca fiind oportună organizarea unei întâlniri cu liderii organizațiilor sindicale reprezentative, de la care puteți afla cere sunt problemele reale ale polițiștilor și împreună să găsim soluții cât mai bune de rezolvare a acestora.

Totodată dorim să vă aducem la cunoștință faptul că în mediul on-line circulă o serie de documente și informații care au ca subiect salarizarea polițiștilor, modificarea bazei legale, suspendarea unor sporuri, etc., toate acestea generând o stare de nemulțumire și îngrijorare în rândul lucrătorilor.

În aceste vremuri grele, nu credem că noul Guvern își dorește ca polițiștii să refuze să mai lucreze peste program, să nu mai intervină decât în cazurile de forță majoră și să fie nevoiți să recurgă la măsuri de protest.

Sindicatul Național al |Agenților de Poliție consideră că cea mai bună cale este cea a Dialogului Social fapt pentru care așteptăm invitația dumneavoastră în cel mai scurt cu putință, în limita în care vă permite agenda de lucru.

Cu deosebită stimă,
Iulian Surugiu
Președinte fondator
Sindicatul Național al Agenților de Poliție

Scroll To Top