2019/12/14
Ultima ora:
Acasa | Articole | Administrator Hotel Diana – Patron MAI

Administrator Hotel Diana – Patron MAI

Antet-SNAPBT CONSTANTA

DOMNULE PRESEDINTE,

Politistii detasati pe litoral indignati de nepasarea celor care le conduc destinele..! Asa cum am promis ne tinem de cuvant si acest lucru ne caracterizeaza.

Prin prezenta informare tragem un semnal de alarma asupra nepasarii si lipsei de empatie a sefilor fata de tinerii nostri colegii detasati care executa misiuni pe litoral. Politistii detasati in statiunile unde functioneaza unitati hoteliere si restaurante apartinind MAI, respectiv Hotel Meridian din Statiunea Mamaia si Hotel Diana din Statiunea Saturn, au solicitat organizatiei noastre sindicale sa solicitam un punct de vedere cu privire la faptul ca acestora le este restrictionat dreptul de a beneficia de cazare si hrana sau cel putin de hrana in aceste unitati, in conditiile in care acestia beneficiaza zilnic de fabuloasa suma de 17 lei.

Ne-am interesat pentru ei si va informam ca un meniu la restaurantul acestor hoteluri, de ale caror servicii ar trebui sa dispuna toti politistii, costa exact 17 lei cat este diurna acestor colegi. Umilitor este faptul ca o parte din acestia, prin ,,grija “colegilor permanenti, au intrat in posesia unei ,,bratari galbene” care le asigura un meniu zilnic, in cuantumul sumei mentionate. La Hotel Diana aceste bratari sunt inmanate prin grija d-lui administrator Vali Rusu.
Am incercat sa obtinem un punct de vedere din partea acestuia dar de la poarta ce face accesul catre curtea interioara a hotelului ni s-a spus ca nu avem voie sa intram deoarece nu avem ,,bratara”, nu suntem cazati acolo si nu avem voie sa intram. In tot acest timp domnul administrator statea ca un mic patron in fata barului de langa piscina si privea catre cei din jur si sigur stia ce se intampla la intrare.

Pe timpul dialogului cu detasatii, domnul Rusu a abordat un dialog neprincipial lipsit de respect si bun simt fata de colegii nostrii, care nu au ”cerut” decat sa poata sa serveasca si ei o masa calda intrucat s-au saturat de hrana rece.

Pot aparea motivatii de genul ,,sunt turisti acolo si deranjeaza cu prezenta lor” dar acesti colegi sunt in primul rand oameni si ei, sunt civilizati si se poarta ca atare iar domnii ”protejati” ar trebui sa ne fie colegi si atunci unde este motivatia..!??

In speranta ca am fost corect intelesi si ca suntem bine intentionati, va rugam respectuos, ca in cel mai scurt timp, sa aducem la cunostinta aceste lucruri tuturor celor interesati si sa faceti demersurile necesare pentru a obtine un punct de vedere din partea conducerii IGPR, pentru acesti tineri colegi si pentru a primi sprijin in obtinerea libertatii lor de a beneficia de facilitatile acestor unitati pentru cazare si hrana.

Cu stima,

Presedintele BT Constanta al Sindicatului National al Agentilor de Politie
Ion Coman

Scroll To Top