2021/01/15
Ultima ora:
Acasa | Articole | Adevarul trebuie spus

Adevarul trebuie spus

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11109 / 10.05.2016

COMUNICAT

In ultima perioada de timp, in mass-media au fost prezentate o serie de articole si reportaje care aveau ca subiect modul in care au fost achizitionate o parte din autoturismele Miniserului Afacerilor Interne, respectiv cele cu capacitate cilindrica mare, subiectul fiind denumit de presa „Garajul Leonida„.

Avand in vedere calitatea de lider sindical consider ca este de datoria mea sa va aduc la cunostinta informatiile pe care le detin despre acest subiect. Atata timp cat voi reprezenta oamenii va trebui sa fiu echidistant, drept, atat cu mine, cu angajatorul cat si cu oamenii pe care ii reprezint.

Spatiul denumit „Garajul Leonida„ a fost achizitionat de Ministerul Afacerilor Interne printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, politia a investit bani pentru renovarea acestuia si a decis sa-i dea destinatia „garaj pentru autoturismele care deservesc segmentul insotiri coloane oficiale si autostrazi„.

Cat priveste achizitionarea de autoturisme cu capacitate a motorului mare, conducerea M.A.I. a luat aceasta decizia in anul 2015, fiind consultate si organizatiile sindicale, autoturismele avand destinatia initiala, cel putin declarata, pentru biroul autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, insotirea coloanelor oficiale si 1-2 autoturisme pentru nevoile Departapemntului de Informatii si Protectie Interna.

Personal imi doresc ca cei care guverneaza vremelnic tara, sa le poata asigura politistilor autoturisme puternice, echipament adecvat si de calitate, sectii de politie moderne. Din pacate acestia au dovedit ca nu pot asigura mai nimic din toate acestea si nu s-a gasit vreun „drac„de politician care sa-si asume cel putin varuirea posturilor de politie potrivit datinii strabune, o data pe an, de sarbatori.

In alta ordine de idei, ma intreb cand va avea loc evaluarea activitatii M.A.I. pe anul 2015?

Președintele Sindicatului Național
al Agenților de Poliție

Scroll To Top