2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Activitati sindicale S.N.A.P. Tulcea

Activitati sindicale S.N.A.P. Tulcea

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12840 / 24.10.2017

 C O M U N I C A T

 Activități sindicale S.N.A.P. Tulcea

          În data de 19.10.2017, la solicitarea membrilor Sindicatului Național al Agenților de Poliție, o delegaţie din conducerea centrală, formată din prim-vicepreşedinte Constantin Mandache şi trezorier general Marian Dragu, s-a deplasat în teritoriu pentru identificarea şi rezolvarea mai multor probleme cu care se confruntă agenţii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.

          După discuțiile purtate cu conducerea I.P.J. Tulcea, s-a hotărât relocarea sediului Poliției Orașului Babadag, dintr-o clădire insalubră, în cea a fostului spital orășenesc. Intrucât polițiștii își desfășurau activitatea în condiții absolut improprii, riscându-și sănătatea, soluția oferită i-a mulțumit foarte mult.

          Totodată a fost obținută plata sporului de 25% pentru polițiștii cu studii superioare care nu beneficiau de acest drept. În cadrul acelorași discuții, delegația  S.N.A.P. a obținut promisiunea conducerii I.P.J. Tulcea că va aproba suspendarea din activitate a un polițist cu probleme personale, lucru ce i-a fost refuzat până în prezent.

          Prin prezența și eficiența delegației S.N.A.P. în județul Tulcea, mai mulți polițiști au aderat la Sindicatul Național al Agenților de Poliție, urmând ca în următoarele trei săptămâni să aibă loc alegeri pentru constituirea Biroului Teritorial  S.N.A.P. Tulcea.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

UNITI VOM FI PUTERNICI!

Scroll To Top