2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Activitati sindicale in judetul Vrancea

Activitati sindicale in judetul Vrancea

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10890 / 24.03.2016

COMUNICAT

In data de 23.03.2016 la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea a avut loc o intalnire intre delegatia Sindicatului National al Agentilor de Politie reprezentata de presedinte Iulian Surugiu si trezorierul general din cadrul B.Ex.C. Marian Dragu, presedinte B.T. S.N.A.P. Vrancea Corneliu Craciun si conducerea I.P.J. Vrancea.

Totodata delegatia S.N.A.P. s-a deplasat la mai multe posturi de politie si sectii de politie rurale purtand discutii cu politistii lucratori din cadrul acestor structuri.

In cadrul intalnirii au fost ridicate o serie de probleme cu care se confrunta politistii din acest judet, s-a vorbit despre necesitatea schimbarii mentalitatii acelor oameni care, odata instalati in functie, nu se mai gandesc la politistii din subordine, nerespectarea orelor lucrate sambata, duminica si in sarbatori legale, programul de lucru pentru cei care lucreaza la grupele operative, respectarea acordului incheiat intre organizatia noastra si Ministerul Afacerilor Interne si multe altele.

La finalul intalnirilor s-a convenit ca intodeauna sa folosim calea dialogului pentru a putea fi gasite solutiile cele mai bune atat pentru angajati cat si pentru angajator.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top