2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Activitati sindicale in judetul Giurgiu

Activitati sindicale in judetul Giurgiu

In data de 07 februarie 2014, la sediul Politiei Municipiului Giurgiu, a avut loc o intalnire intre membrii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie din cadrul Biroului Teritorial Giurgiu si conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu.

La acest eveniment au participat si reprezentanti ai Biroului Executiv Central SNAP, fiind dezbatute o serie de probleme cu care se confrunta politistii acestei unitati in desfasurarea activitatilor profesionale.

Dintre acestea amintim :

– Problema asigurarii permanentei la posturile de politie si organizarea programului de lucru in mediul rural;

– Evidentierea si compensarea timpului prestat peste orele de program;

– Problema carburantului si a modului de repartizare a acestuia la autoturismele aflate la posturile de politie;

– Lipsurile existente pe linia resurselor umane si efectele care decurg din acest motiv;

Conducerea inspectoratului a pus accent pe importanta sanatatii lucratorilor afirmand faptul ca sanatatea si familia sunt prioritare in viata politistilor.

S-a mai adus in discutie si problema dezbaterii la nivel central de catre confederatiile sindicale a problemei referitoare la indicii de salarizare si a diferentei mari existente intre agentii si ofiterii de politiei.

Totodata a mai fost discutata si necesitatea atragerii unor fonduri europene in vederea efectuarii unor activitati de dotare si modernizare in unitatile  Ministerului Afacerilor Interne.

La finalul intalnirii seful inspectoratului cms.sef Tache Vasile ne-a asigurat de tot sprijinul sau si a recunoscut ca dialogul este cea mai buna forma de comunicare, prin care pot fi identificate si rezolvate problemele cu care se confrunta politistii.

 

Presedintele B.T. SNAP Giurgiu

Agent sef principal
BREAZU MIHAITA

Scroll To Top