2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Activitati sindicale – 02.02.2017

Activitati sindicale – 02.02.2017

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11949 / 02.02.2017

COMUNICAT

In data de 01.02.2017, conducerea Sindicatului National al Agentilor de Politie a avut o intalnire la sediul Ministerului Afacerilor Interne cu factori decidenti ai acestuia.

Au fost purtate discutii privind demararea procedurilor de constituire a Comisiei Paritare pentru incheierea Acordului colectiv de munca, totodata am fost asigurati ca pana la sfarsitul acestei saptamani vor fi inaintate catre organizatiile sindicale reprezentative planificarea zilelor in care urmeaza a avea loc intrunirile.

Acordul colectiv de munca este important pentru fiecare politist si politist de frontiera, acesta stabilind in linii mari raporturile de munca dintre angajati si angajator.

S-a discutat despre punerea in aplicare a Hotararii de Guvern nr. 1/2017 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, incepand cu data de 01.02.2017. Va informam ca organizatia noastra a facut demersurile necesare si la celelalte institutii abilitate ale statului pentru punerea ei in aplicare.

Ne asteapta un drum lung pentru a castiga aceste drepturi salariale conform legislatiei in vigoare, deoarece dupa ceea ce am simtit noi ,,nu miroase a bine”.

Mai mult decat atat, rugam toti liderii din tara sa informeze membrii de sindicat si sa-i pregateasca pentru proteste, daca guvernantii de azi sau cei de maine isi vor bate joc in continuare de politisti si familiile acestora.

„UNITI VOM FI PUTERNICI”
BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Scroll To Top