2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | 6 MEDALII ADUSE IN TARA DE ECHIPA SPORTIVA DE LUPTE A POLITIEI ROMANE
6 MEDALII ADUSE IN TARA DE ECHIPA SPORTIVA DE LUPTE A POLITIEI ROMANE

6 MEDALII ADUSE IN TARA DE ECHIPA SPORTIVA DE LUPTE A POLITIEI ROMANE

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11639 / 31.10.2016

6 MEDALII ADUSE ÎN ŢARĂ DE ECHIPA SPORTIVĂ DE LUPTE A POLIŢIEI ROMÂNE
Felicitări sportivilor luptători din S.N.A.P.!

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România sprijină şi promovează sportul sub toate formele, iar confirmarea acestui fapt care ne face să fim mândri este Campionatul European de Lupte al Polițiştilor desfăşurat la Bratislava în perioada 21-24 octombrie a.c. .

La competiţia din Slovacia, a participat şi a făcut cinste Poliţiei Române echipa de lupte libere şi lupte greco-romane condusă de preşedintele S.N.A.P. Constantin Mandache, fost practicant de elită al acestui sport, în prezent vicepreşedinte al Uniunii Sportive a Ministerului de Interne din România (U.S.M.I.R.).

La compeţiţia internaţională s-au luptat poliţişti din Slovacia, Germania, Danemarca, Finlanda, Franța, Rusia, Marea Britanie, Ungaria, Bulgaria, România, Cehia, Estonia, Italia, Austria şi Grecia.

Poliţia Română se mândreşte cu 5 medalii de bronz şi una de argint, locul 3 pe echipe la lupte greco-romane, iar câştigătorii sunt:

-Alexuc Alin, C.S. Dinamo București, locul 3, 130 kg, lupte greco-romane
-Cocișiu Marius, C.S. Brasov, locul 3, 86 kg, lupte libere
-Chintoan Rareș, C.S. Brașov, locul 3, 125 kg, lupte libere
-Daniliuc Ștefan, C.S. Brașov, locul 3, 75 kg, lupte greco-romane și locul 2, lupte libere
-Cărare Petrică, C.S. Dinamo București, locul 3, 85 kg, lupte greco-romane precum și o medalie de onoare din partea Uniunii Sportive a Polițiilor din Europa, pentru cel mai vârstnic participant la competiție.

Din lotul care a reprezentat Poliţia Română la Campionatul European de Lupte al Polițiştilor, doar 3 sunt sportivi aflaţi în pregătire continuă, legitimaţi ai clubului Dinamo, restul echipei fiind compusă din agenţi de poliţie aflaţi în activitate profesională, şi antrenaţi doar în afara serviciului.

S.N.A.P. felicită echipa Poliţiei Române de lupte şi consideră că primele felicitări şi recompense pentru performanţă ar fi trebuit să vină din partea M.A.I. şi a domnului ministru Dragoş-Ioan Tudorache.

Biroul Executiv Central
”UNIŢI VOM FI PUTERNICI!”

1 2

Scroll To Top