2021/04/17
Ultima ora:

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12091 / 13.03.2017 

COMUNICAT

Informare cu privire la PROTESTUL din 16.03.2017

         Sindicatul Național al Agenților de Poliție și-a propus, înca de la începutul anului 2017, câteva priorități în activitatea sa principală, respectiv lupta pentru drepturile polițiștilor, obiective din care amintim:

  • îmbunătățirea modului de salarizare a politistilor prin aplicarea prevederilor H.G. nr.1/2017;
  • eliminarea diferențelor mari de salarizare dintre agenti si ofiteri, problemă ce poate fi corectată în urma adoptării legii salarizării unitare;
  • semnarea Acordului Colectiv;
  • modificarea prevederilor O.M.A.I. nr. 577/2008;

          În continuare vă informăm că, indiferent de situație, S.N.A.P. își va urma drumul fără ezitare și mulțumim pe această cale, polițiștilor care și-au manifestat dorința de a participa alături de noi, în data 16 martie 2017, începând cu ora 09:00, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne și au înțeles că organizația noastră se ține de cuvânt, chiar dacă suntem supuși la diverse presiuni.

Obiectivi, așa cum am fost de fiecare dată și fără a intra în polemică cu alte organizații, facem din nou apel și acum pe ultima sută de metri la ,,UNITATE SINDICALĂ”, cu mențiunea că toți participanții să respecte, pe toata durata protestului, hotărârile luate de către organizatori.

          Acelor lideri care reprezintă alte organizatii sindicale, ce ne-au denigrat în repetate rânduri, le comunicam pe aceasta cale, faptul că nu sunt bine-veniti la această manifestare, nu intenționăm să facem scandal.

S.N.A.P. îsi propune, prin protestul din 16.03.2017, să atragă atenția, atât angajatorului – MAI, cât și Ministerului Finanțelor Publice, sperând ca aceștia să înteleagă faptul că polițiștii nu sunt plătiți corespunzător și că o parte dintre prevederile legale privind salarizarea lor sunt încălcate.

În final, dorim să ne facem înțeleși, orice polițist este bine-venit alături de noi, indiferent de apartenența sindicală sau funcția profesională, protestul fiind organizat pentru drepturile tuturor; aviz acelor șefi care fac eforturi pentru a planifica cât mai mulți polițiști în serviciu sau la diverse activități pe data de 16 martie, astfel încât să nu poată participa la miting !!!

UNITI VOM FI PUTERNICI!

Scroll To Top