2021/06/18
Ultima ora:

Antet-SNAPNesecret

Nr. 12038  / 20.02.2017

C O M U N I C A T

 

  • Nu scapă nici polițiștii de ”fabricarea” dosarelor penale –

Sindicatul Național al Agenților de Poliție este alături de fiecare polițist  indiferent de organizația sindicală din care face parte, așa cum suntem  alături și de colegii noștri care își desfășoară activitatea în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a Poliției Municipiului Rădăuți.

Precizăm că împotriva colegilor noștri au fost depuse la Direcția Națională Anticorupție denunțuri și sesizări false, ca fiind implicați în contrabanda cu țigări din zona respectivă. Pe baza acestor denunțuri ale infractorilor, în complicitate cu unii lucrători ai Serviciului de Informații și Protecție Internă Suceava, agenții de poliție, cât și șeful lor, subcomisar de poliție Ciotău Marius, au fost cercetați fără drept de apel.

Mai nou, în statul de drept numit România, infractorii au devenit persoane cu greutate în fabricarea de dosare împotriva oamenilor legii, fără ca aceste sesizări sau declarații să fie verificate de către cei care vegehează la bunul mers în societatea românească.

După doi ani de anchetă, subcomisarul Ciotău Marius, agent șef principal Pîrghie Ilie și agent șef principal Chichiriță Constantin au fost găsiți nevinovați.

Acesta este doar un exemplu în care infractorii împreună cu unii reprezentanți ai serviciilor ”construiesc” aceste dosare, fără o minimă verificare, neținând cont că un polițist care lucrează de 20-30 de ani pentru societate, nu poate să devină infractor peste noapte.

          Ne întrebăm dacă, în perioada imediat următoare, vom reuși să schimbăm Statutul polițistului și redăm acestuia autoritatea pe care o merită.

Biroul Executiv Central

“Uniti vom fi puternici”

 

Scroll To Top