2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | 💥Politia de Investigatii Criminale perceputa ca o cenusereasa de catre conducerea I.G.P.R.?!💥

💥Politia de Investigatii Criminale perceputa ca o cenusereasa de catre conducerea I.G.P.R.?!💥

In data de 14.01.2021 la sediul M.A.I. avea loc o intalnire a ministrului Lucian Bode cu sindicatele, ocazie in care s.a discutat printre altele si marirea ,,sporului de judiciar” la 20% identic cum este in prezent acordat lucratorilor din cadrul B.C.CO.

Timpul a trecut si intr.un final aceasta marire prinde contur in cadrul M.A.I. fiind pe ultima suta de metri.

Din informatiile pe care le detinem, in prezent se asteapta ca I.G.P.R. sa inainteze fundamentarea majorarii acestui spor insa ar exista anumite voci in conducerea I.G.P.R.-ului care încearcă să minimizeze importanța lucrătorilor de poliție judiciară și prin urmare să încerce blocarea majorării sporului, pe motiv că munca depusă de lucrătorii judiciariști din structurile Poliției Române nu se ridică la nivelul de complexitate al lucrătorilor din cadrul B.C.C.O.

Pe aceasta cale solicitam conducerii Politiei Romane sa inainteze catre M.A.I. in cel mai scurt timp documentatia aferenta pentru ca politistii din cadrul Investigatiilor Criminale sa primeasca marirea de 10% a sporului de ,,judiciar”, ca atributii noi stabilite cu ocazia modificarilor legislative tot primesc si aici amintesc doar pe ultimile conform Legii 118/2019 privind registrul national automatizat cu privire la persoanele ce au comis infractiuni sexuale!

Uniti Suntem Puternici!

Scroll To Top