2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Sistemul nu tine cont de nimeni si nimic
Sistemul nu tine cont de nimeni si nimic

Sistemul nu tine cont de nimeni si nimic

Sistemul nu ține cont de nimeni și nimic

          În ultimul timp, în spațiul online a apărut o fotografie cu o stimată doamnă în uniformă, aceasta fiind colega noastră, polițistă la Brigada Rutieră, care lucrează de mai bine de 30 ani în sistem, în prezent având o vârstă respectabilă.

Ne-am interest și am aflat că este vorba de o colega, aflată aproape de trecerea în rezervă, care a parcurs etapele carierei cu bune și cu rele, fiind un exemplu pentru colegii săi.

Toate lucrurile ar fi mers în mod normal dar, unii șefi, colegii noștri de altfel, s-au gândit să o treacă în stradă pentru ultimele luni de activitate, în ciuda vârstei și a problemelor de sănătate.

                    Colegii de la circulație o știu pe ”Tanti Geta” și indiferent cu câți am discutat, toți au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, fiindu-le ca o mama aproape tuturor.

                    S.N.A.P. a discutat și a rezolvat problema doamnei Geta, dar vrem să arătăm că acest sistem te face să treci în rezervă cu un gust amar și se pare că nu o să scăpăm niciodată de apucăturile vechi, de pile și nepotisme.

                    Cât privește mediul online, aceștia au pus doar o singură poză, menită să denigreze imaginea unui om care nu merita acest lucru, dar nu s-au gândit că tanti Geta, în afară de sufletul ei bun, a avut o perioadă când a reprezentat cu cinste instituția poliției în stradă atunci când vârsa i-a permis.

                    Tanti Geta, din partea Sindicatului Național al Agenților de Poliție vă asigurăm de tot respectul nostru, al colegilor și vă mulțumim pentru tot ce ați realizat până în prezent!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top