2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | ‼️Inca o incercare nereusita de a-l pune pe butuci pe cel mai eficient politist din cadrul Sectiei 16 Politie impotriva traficantilor de tigari din Piata Resita. ‼️

‼️Inca o incercare nereusita de a-l pune pe butuci pe cel mai eficient politist din cadrul Sectiei 16 Politie impotriva traficantilor de tigari din Piata Resita. ‼️

Nesecret
20.10.2020

C O M U N I C A T
‼️Încă o încercare nereușită de a-l pune pe butuci pe cel mai eficient polițist din cadrul Secției 16 Poliție împotriva traficanților de țigări din Piața Reșița.‼️

Polițistul erou, Nedelciu Iulian, a întocmit cele mai multe dosare penale traficanților de țigări de la Piața Reșița. De asemenea, e cunoscut ca fiind polițistul care zilnic se prezenta în biroul șefilor cu propuneri în ceea ce privește combaterea contrabandei de la Piața Reșița.

La sfârșitul anului trecut colegul nostru întocmise un raport detaliat pe care l-a înaintat structurilor competente vizavi de încrengăturile dintre anumiți polițiști și traficanții de țigarete de contrabandă. În replică, la începutul lunii Octombrie, conducerea Secției 16 Poliție a “elaborat” un material din care reiesea faptul că Nedelciu Iulian are probleme mari de adaptare și divergențe cu colegii de pe schimbul pe care lucrează. În baza acestui material, Nedelciu Iulian urma să susțină o testare psihologică complexă și până la susținerea testării s-a luat decizia ca acesta să nu mai desfășoare activități în operativ, i s-a retras armamentul din dotare și a fost tinut la Sediul Secției.

Halucinant este faptul că de pe schimbul pe care Nedelciu Iulian lucrează de aproximativ 3 ani, nu s-a plâns nimeni vizavi de relaționarea cu el, ba din contra, toți colegii aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui.

De menționat faptul că acesta se întâlnea cu ceilalți colegi din cadrul secției, timp de câteva minute, doar la intrarea sau ieșirea din program. Întrebările care se impun sunt: “Cine sau ce a stat la baza materialului întocmit prin care s-a dorit trecerea pe linie moarta a colegului nostru? Cine avea interesul pentru colegul nostru să nu mai lucreze în stradă?”. Sunt întrebări la care șefii noștri sigur au un răspuns pertinent și gata să-l ofere.

Felicitam personalul Biroului Psihologie din cadrul DGPMB pentru profesionalismul de care au dat dovada și ii asiguram de tot respectul nostru. In urma evaluării comportamentului colegului nostru, Nedelciu Iulian, psihologii din cadrul DGPMB au stabilit ca acesta este apt pentru a desfășura activități operative in condiții normale. Din păcate, nu același lucru s-a întâmplat la anumite IPJ-uri, unde mulți polițiști au fost umiliți și obligați sa devină niște “legume” ale sistemului.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top